Strandsex fisse

Anus snuskfilm..

Massage risskov gamle side 9 piger

massage risskov gamle side 9 piger

Det var nyt og spændende at se et nøgent menneske, og i flere år op til opfindelsen af Side 9-pigen blev især afklædte damer vist i avisen i en hvilken som helst sammenhæng. En nøgen mand,.eks. Nationalskjalden Kim Larsen, som i 80erne stod nøgen på den velkendte side. Eksperimenter, ligesom vores nuværende chefredaktør har udfordret læserne ved at fjerne Side 9-pigen fra side 9, prøvede søndagsredaktør Jacob Ludvigsen det samme i 1984. Af og til har vi også eksperimenteret med pigen på side. Filmproducenten Peter Aalbæk Jensen har også optrådt som pige på den berømte side.

Side 9: Massage risskov gamle side 9 piger

Idéerne var mange, bare en topløs eller nøgen pige kunne komme i avisen. Det blev ikke nogen succes. Birte Tove blev også kendt for de mange sengekantsfilm i 70erne. Mest kendt af pigerne fra 70erne og 80erne er vel nok Suzanne Bjerrehuus. Der var Rap-mode, hvor modellen viste en smart frakke, men intet tøj havde under.

10.000: Massage risskov gamle side 9 piger

Siden 1976 har over.000 piger været vist på den vel nok mest læste side i Ekstra Bladet. I en billedserie fra Bellevue Strand. Men som i dag udeblev reaktionerne ikke, og kort tid efter måtte Ludvigsen indse sin fejl og lade hende komme tilbage i spalterne igen. I 1990erne prøvede vi på Ekstra Bladet noget, som igen skulle vise sig at være grænseoverskridende: Mændene fik lov til at få deres egen side Ekstra Fyr på siden hvor de kunne stå afklædt. Allerede i 1963 blev den første topløse pige vist i Ekstra Bladets spalter, og det vakte opsigt. Hun har et par gange været skiftet ud med en mand. Hun blev kaldt Ekstrapigen, Tangapigen og Sommerpigen. Forfatteren Lotte Tarp var en af de første, som viste sine smukke fortrin frem i Ekstra Bladet. Senere kom skuespiller Lisbet Lundquist på side 9, før hun kastede sig ud på de skrå brædder på fuld tid. Andre gange har prinsesser hindegade tao tantra massage københavn og dronninger fået lov til at være på siden, når det rigtige billede har været der. Den gang var tiden en anden. Også skuespiller Lise-Lotte Norup er blandt de piger, vi også i dag kender navnet. Side 9-pigen blev født. I 70erne blev fotomodellerne Birte Tove og Hanne Lyngfeldt nærmest stjerner, før begrebet supermodeller blev opfundet. Hun turde vise det hele for den legendariske fotograf Jørgen Sperling. Om chefredaktør Poul Madsen vil. Der var reportager om almindeligheder, men hvor illustrationen var en afklædt pige. Tarp blandt de første, der var mange, der var imod, men hun havde mindst lige så mange fans, og således blev det. Juli 1976, fordi en chefredaktør ville være sikker på at have en halvnøgen dame i avisen hver dag. Og der skal fortsat være en af Danmarks smukke piger på side 9 fremover. Side 9 - smukke danske piger. Sex og samliv Sexperterne Kys og kærlighed. Massage og Escort Sexshop. Og der skal fortsat være en af Danmarks smukke piger på side 9 fremover. Sprøjt i fissen sauna club copenhagen. Klik her, venezuelan angelina Østerbro.

0 svar på “Massage risskov gamle side 9 piger”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *