Strandsex fisse

Anus snuskfilm..

Det perfekte blowjob tantra massage for par

Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. De fleste kvinder har svært ved at slippe selvkritikken og hæmningerne, og træde ind i deres sande, fulde og frie kvindelighed. Det er ikke en forudsætning for at komme til undervisning, men en varm anbefaling. I har også mulighed for at stille spørgsmål om både tantra og tantramassage. Tredje undervisningsgang går vi igennem det hele igen, og der vil være mulighed for at tilføje øvelser, teknikker og forståelser, der passer specifikt til jer som par, og for at stille flere spørgsmål. Undervisningen foregår ved at underviseren/massøren og kvinden i parret sammen giver  massage til manden i parret, hvor massøren viser og vejleder. Pakke 2, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2,5 timer. Meditation, tantra viser os at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst.

Det perfekte blowjob tantra massage for par - Tantramassage

Det perfekte blowjob tantra massage for par Lær at bringe din mand i kontakt med sin maskuline kerne og essens. Der vil være tid til en ordentlig samtale om hvad du har på hjerte.
Det perfekte blowjob tantra massage for par 372
Store sorte pikke thai massage vejen Luder horsens østens perle roskilde
Erotisk massage vejle nurugel massage Dette betyder at vores Meditation-Add-Ons er en enestående mulighed for en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Første undervisningsgang er en introduktion til tantramassage, og giver forståelse af hvordan manden kan finde sit eget center og være i sin kærlighed til kvinden, og dermed hjælpe hende til at åbne op, overgive sig og nå ekstasens dybder. Pris for par-massage: 700. Lær om primære og sekundære erogene det perfekte blowjob tantra massage for par zoner.

Videos

Passion-HD Perfect Pussy Massage.

Seso: Det perfekte blowjob tantra massage for par

Anden gang går dybere med helkropsmassagen, og giver også mulighed for at lære om lingammassage (massage af mandens køn forbindelsen mellem den erotiske energi og kærlighed, og om hvordan man kan fordele energierne i hele kroppen. En kærlig tantramassage fra deres elskede, der ikke gives for at få noget igen, er en fantastisk gave der hjælper kvinder til at åbne op for deres energi, sande væsen, og til at overgive sig til mandens hjerte og styrke og til hendes eget ekstatiske. Undervisningen foregår i en rolig og kærlig atmosfære, hvor det både er tilladt at stille spørgsmål og lære for kvinden, og også at modtage og nyde det for manden. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom. En kvinde kan vælge mellem en mandlig og en kvindelig massør, mens en mand altid vil få massage af en kvindelig massør. Lær at gå fra dyb afspænding til sensuel nydelse og hjertets ekstase.

0 svar på “Det perfekte blowjob tantra massage for par”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *