Strandsex fisse

Anus snuskfilm..

Aktiver simkort tdc frække videoer

aktiver simkort tdc frække videoer

Prisen er 1,25. Ring på 70704494, ring på, du bliver guidet til at du skal indtaste dit mobilnummer. Du kan også afhente  simkortet i en af vores YouSee butikker. Yderligere forbrug koster 2,00. Nedenfor kan du se, hvordan du bestiller et nyt simkort og aktiverer simkortet. I oprettelse og 22,50./md. Se oversigt over gebyrer og engangsbetalinger. Har du modtaget dit nye sim kort med et skrabefelt, kan du aktivere det på én af følgende måder: Log ind på Mit YouSee, og vælg dit abonnement. Vi sender datoen for overflytningen af dit nummer til YouSee i en sms.

Aktiver simkort tdc frække videoer - Aktiver simkort

Priserne er alle inkl. Har du bedt om at få dit nummer flyttet fra dit tidligere selskab til YouSee, vil simkortet først blive aktivt på den dato, hvor dit nummer bliver flyttet. Det kan gøres på en af følgende måder: Selvbetjening Erhverv: Log ind i, selvbetjeningen. Det første år og 270. YouSee Kundeservice, som har åbent hverdage fra. Ring på og tast dit mobilnummer og de sidste 4 cifre på simkortet.

Aktiver Simkort: Aktiver simkort tdc frække videoer

Der er forskellige måder at aktivere dit kort på, alt efter, hvordan du har bestilt det. Skift SIM-Kort til datadelingskort, hvis du skal skifte simkort på et datadelingskort, skal du bruge det mobilnummer som kortet er tilknyttet. Her vælger du, nyt simkort og trykker. MMS afsendelse er også mulig med dataabonnementerne. SMS og 0,59. Aktivering af nyt SIM-kort via selvbetjeningen. Dit nye SIM-kort kan aktiveres via selvbetjening eller tast-selv på telefonen. Det indtastede mobil- eller simkort-nummer er ikke gyldigt.

0 svar på “Aktiver simkort tdc frække videoer”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *